Friday, February 20, 2009

COUSIN's

InsyaAllah, beberapa jam saje lagi saya akan dapat anak sedara baru , syifa akan dapat cousin baru, jiha pulak akan dapat adik baru dan mak n abah saya akan dapat cucu no 3. Harini merupakan appoinment my SIL utk ceasorian beby ke 2 dia. Kenapa kene ceasor, sebab beby songsang. Semoga ahli baru dalam keluarga kami dilahirkan dalam keadaan sihat, selamat dan sempurna. Begitu juga dengan mama nya. Saya pulak excited nak tahu jantina baby.



They are closed playing together~Syifa & Najihah




Their cheeky faces



Over-excited

4 comments:

  1. semuga ibu dan baby selamat...

    ReplyDelete
  2. Rin, Tahniah bakal dpt anak buah lg! smg ibu n anak slmt, amin..

    wah wah, anak dara rin...cheeky sguh!=)blerla bley jmp syifa' ni..? mase kt coventry dlu ckp pon blum!hehe.

    ReplyDelete
  3. Kak azi n ixu,
    Alhamdulillah dah selamat dah lahirkan baby girl - Nurul Najwa. Tapi kitorg tak sempat tengok lagi. Betambah la geng main masak2 diorg.

    ReplyDelete
  4. wah...syifa dah besar!...haih...cantik lah dia.....haih...masyaAllah...

    ReplyDelete